Bezplatný seminář Apple pro profesionální fotografy

Seminář je pořádán zdarma. Na semináři se setkáte s nejnovějšími trendy, které platforma počítačů Apple do oblasti profesionálního zpracování digitální fotografie přináší. Jedním z přednášejících na pražské Digital Photography Tour bude i Eric Charles z Apple Europe, který představí vyspělé funkce a možnosti softwaru Aperture 1.5 v praxi. Zúčastníte-li se tohoto semináře shlédnete naživo focení a předvedení toho, co vše je s novou verzí Aperture 1.5 možné.

Kdy: Středa 6. prosince 2006 Kde: Hotel Pyramida, Bělohorská 24, Praha 6 Zahájení: 10:00 hod.

Seminář je určen pro všechny profesionální uživatele digitálních fotoaparátů a pro každého, kdo se chce o práci s fotografií na platformě Macintosh dozvědět více. Cílem tohoto semináře je ukázat a představit možnosti, které Aperture fotografům nabízí. Nová verze Aperture 1.5 poskytuje fotografům nástroje, které pro usnadnění a zrychlení své práce opravdu potřebují už proto, že byla sestavena na základě zpětných vazeb od profesionálních fotografů. I to je jeden z důvodů, proč software Aperture zjednoduší a urychlí pracovní proces s fotografií lépe, než jakékoliv jiné řešení dostupné na trhu. Současně by tato roadshow měla ukázat perfektní spolupráci mezi digitální zrcadlovkou a produkty společnosti Apple. Při použití těchto produktů mohou mít fotografové kompletní řešení jak ve svém studiu, tak i v terénu.

Aplikace Aperture představila novou disciplinu pro využití osobních počítačů pro profesionální tvorbu. Jde o postprodukci fotografií.

Tento nástroj dovoluje profesionálním a poloprofesionálním fotografům organizovat i obrovská portfolia digitálních fotografií, jejich zpracování, úpravy, export a další operace.Velkou výhodou Aperture je rychlost zpracování: Aperture pracuje s RAW formátem stejně rychle, jako s JPEG.

Aplikace navíc bude představena v součinnosti s dalšími aplikacemi v kreativní tvorbě.