Přehrávač a kamera v batohu

001740_photo.jpgNový batoh O´Neill Campack ze série H4 je jedním ze sedmi modelů čtvrté řady oblečení se zabudovanou elektronikou (wearable electronics). Je určený pro snowboarding a obsahuje integrovaný přenosný přehrávač médií a externí kameru.

Na levém popruhu je zabudováno tlačítko, díky kterému začínáte nebo naopak ukončujete nahrávání. Kamera umožňuje zaznamenávat jakoukoli akci a následně ji sdílet společně s přáteli na internetu.

001740_photo.png Přenosný přehrávač médii je umístěn v hlavní kapse. Slouží k nahrávání všeho, co zaznamená kamera umístěná na helmě, či pásku na brýlích. Vše je zaznamenáno na SD kartu.
Přehrávač také umožňuje okamžitou kontrolu nahraných záběrů a díky umístění v horní kapse nemusí být ani vyjmut z batohu. Ochranná vycpávka zaručuje bezpečnost a odolnost přehrávače.

Do kapes batohu se mohou přidat i další nezbytnosti, jako je lopatka nebo lavinová sonda. Uživatel může k batohu díky vnějším řemínkům horizontálně připevnit snowboard. Batoh je dále designován k pojmutí hydratačního systému CamelBak.

V České republice bude O’Neill H4 Campack dostupný v listopadu 2007 v síti proden WalkShop (www.oneill.cz) za cenu 9.990 Kč.

001738_photo.png001739_photo.png