Projektor Hitachi CP-X417

Projektor Hitachi CP-X417Projektor CP-X417 nabízí možnost práce v sítích propojených kabelem a díky bezdrátové síťové kartě, která je k dispozici jako volitelný doplněk, také v bezdrátových sítích.

Nový software zajišťuje rychlé a snadné připojení do sítě, přičemž rozhraní softwaru, využívající internetový prohlížeč, umožňuje řídit, diagnostikovat, monitorovat a kontrolovat celou řadu projektorů propojených v síti. Nežádoucí vynucené prostoje jsou minimalizovány stejně jako náklady na údržbu díky možnosti kontroly stavu používání lampy a čištění filtru. Je možné předprogramovat upozornění, která se budou e-mailem zasílat v okamžiku, kdy dojde k překročení nastavených limitů nebo při odpojení projektoru ze sítě.
Jednotlivé projektory nebo jejich skupiny lze ovládat na dálku, takže je například možné na nich zobrazit výzvu k evakuaci díky funkci e-shot nebo šetřit energii a emise CO2 dálkovým vypnutím projektoru, který zůstal po prezentaci zapnutý. Dalšími přínosy pro uživatele jsou funkce jako možnost pořádat prezentace bez nutnosti používat PC nebo schopnost zobrazovat obraz až ze čtyř bezdrátově připojených počítačů současně.
Projektor Hitachi CP-X417
Bezpečnost zajišťují funkce jako detektor změny polohy, ocelový bezpečností třmen, ochrana kódem PIN na několika úrovních, neodstranitelný bezpečnostní štítek a zamykací bod systému Kensington.