LCD projektor Hitachi CP-X255

Datový projektor Hitachi CP-X255 je určen především pro menší a střední firmy, které potřebují projekční techniku pro své prezentace. Lehký a snadno přenosný projektor je ovšem schopen velmi kvalitně promítat i pohyblivý obraz a lze ho tedy bez problémů používat i jako součást domácího kina.

Model CP-X255 se vyznačuje vysokou svítivostí 2000 ANSI lumenů, která je důležitá pro prezentace, funkcí digitální korekce lichoběžníku a kontrastu, pamětí pro uživatelská nastavení, ochranou pomocí PIN kódu proti neoprávněnému zapnutí a možností snadné výměny filtru a lampy.

Projektor lze připojit k počítači přes rozšířené a známé VGA, k DVD či jinému zařízení z oblasti spotřební elektroniky potom přes klasický kompozitní vstup, S-video vstup a dokonce vysoce kvalitní komponentní vstupy. Přístroj má samozřejmě integrované reproduktory, do kterých lze z externího zdroje vést signál v případě, že není po ruce žádný audio systém.

Díky nativnímu rozlišení 1024×768 bodů je zobrazováno velké množství informací najednou a vy si můžete být jisti, že bude vaše prezentace přehledná a srozumitelná. Specialitkou CP-X255 je potom LAN připojení, jež vám umožňuje projektor snadno ovládat z jakéhokoliv počítače v síti.

Pokud se bojíte odcizení projektoru či jeho zneužití, neslouží k ochraně pouze výše zmíněný PIN kód, ale i speciální plíšek, bez jehož zasunutí na určené místo, se projektor vůbec nespustí.

Doporučená cena projektoru Hitachi CP-X255 je 42.700,-Kč s DPH.