Vyvolení od Českého Telecomu

Český Telecom uzavřel dohodu s televizí Prima, podle které bude možné sledovat dění ve vile živě prostřednictvím internetu, mobilního nebo fixního telefonu. Od 25. února budou neustále k dispozici dva sestřihy nejzajímavějších situací. Dvě speciální kamery jsou instalovány také v koupelně a v ložnici VyVolených.

Oproti loňskému roku bude letos objednání přístupu ke kamerám na webu o poznání jednodušší. Stávající zákazníci Internetu Expres pouze vyplní objednávku na webu, pro ostatní je připravena možnost platby zasláním SMS zpráv na číslo 904 30 50. Cena jedné SMS zprávy je 50 Kč včetně DPH a jejím odesláním zákazník získá přístup na stránky s on-line přenosy na jeden den. Využije-li zájemce o službu platby pomocí Internetu Expres, získá časové zvýhodnění, tj. za 50 Kč přístup na dva dny.

Pro diváky VyVolených, kteří nemají přístup k internetu, připravil ČESKÝ TELECOM živé odposlechy z vily. Vytočením telefonního čísla 906 34 90 90 je možné poslouchat rozhovory všech soutěžících v kteroukoli denní či noční dobu. Hovorné činí 6,80 Kč/12s včetně DPH.